„Povodom Svjetskog dana voda, Regionalni vodovod donirao 20.000 eura Nacionalnom koordinacionom timu za borbu protiv zaraznih bolesti” 

 „Pridružujemo se apelu: „OSTANI DOMA”, a u duhu obilježavanja Svjetskog dana voda upućujemo apel „UBRZAJ AKCIJU”, kako bi ličnim primjerom odgovornosti i solidarnosti doprinijeli borbi protiv globalne pandemije izazvane corona virusom”.

Regionalni vodovod je, shodno preporukama Nacionalnog koordinacionog tima za borbu protiv zaraznih bolesti, donirao 20.000,00 eura za nabavku neophodne medicinske opreme, liječenje i pomoć građana Crne Gore u novonastaloj zdravstvenoj krizi izazvanoj globalnom pandemijom virusa COVID – 19.

Koristimo priliku da se pridružimo apelu: „OSTANI DOMA”, a u duhu obilježavanja Svjetskog dana voda upućujemo apel svim građanima pojedinačno: „UBRZAJ AKCIJU”, kako bi ličnim primjerom odgovornosti i solidarnosti prema drugim članovima naše zajednice doprinijeli borbi protiv globalne pandemije izazvane corona virusom. Primjerima lične odgovornosti i poštovanja svih preporuka Vlade i Nacionalnog koordinacionog tima, treba da pomognemo zdravstvenim i drugim nadležnim institucijama Crne Gore, kako bi uticaj globalnog širenja corona virusa u Crnoj Gori sveli na kontrolisani minimum. Upravo danas 22.marta, kada je širom planete trebalo da se obilježi Svjetski dan voda pod sloganom „VODA I KLIMATSKE PROMJENE – UBRZAJ AKCIJU”, svima nama treba apsolutno da bude jasno koliko su svi globalni izazovi, ustvari izazovi i svih nas pojedinačno.

Regionalni vodovod, kao i druga javna preduzeća koja se bave komunalnom djelatnošću, imaju dodatnu društvenu odgovornost, koje se ogleda u kontinuiranom funkcionisanju i pruzanju svih javnih usluga našim građanima i privredi. Regionalni vodovod je uveo poseban režim rada u ovoj situaciji, sa ciljem očuvanja zdravlja zaposlenih, ali i obezbjeđivanja vode za piće kontrolisanog kvaliteta građanima i privrednim subjektima na Crnogorskom primorju.

 

Informativna služba JP„Regionalni vodovod Crnogorsko primorje”

Budva, 22.mart 2020.godine